Stressbehandling

Behandling for stress med

MediYoga

MediYoga giver dig ro til at mærke, hvordan du egentlig har det. Du vender opmærksomheden indad, så du bliver bedre til at mærke, hvad der rører sig i dig. Det er ikke altid, at det er behagelige følelser, der dukker frem her – især hvis du er stresset og har lukket ned for dine følelser omkring det. Men det er nødvendigt at blive bevidst om stressen, så du kan gøre noget ved den. Bevidstheden er første vigtige skridt til at blive fri for stress. Her kan MediYoga hjælpe dig.

FORLØB I YOGA BY LYKKE

BALANCER DIN STRESS OG FÅ DIT LIV TILBAGE – OPSTART D. 4/2-24 KL. 10-13:

8 ugers forløb med mediyoga, YOGA-måtte, øjenpude og Yogaterapi:

FAKTA om stress:

35.000 danskere er dagligt sygemeldt pga. stress. 450.000 danskere føler sig nervøse eller stressede hver dag. For mere end halvdelen er arbejdet den største kilde til stress. 30.000 hospitalsindlæggelser skyldes stress om året.

75% af alle danskere vil på et eller flere tidspunkter i livet være stressede. Og hver femte risikerer at miste sit job.

Stress og depression bliver de væsentligste kilder til sygdom i år 2020. Og i 2024 bliver det måske endnu værre. Så skynd dig at melde dig på forløbet og få det bedre.

Dette kan du forvente:

Uge 1: Gruppesession og Mediyoga x 2 – opstart yogaterapi.

Eneste gruppesession – herefter kan du selv vælge hvilke mediyoga hold du vil deltage på hver uge. Du vil få redskaber til at håndtere din stress og sammen vil vi arbejde hen imod at du igen får energi og overskud til at håndtere hverdagen. Info om forløbet, mediyoga og evidensen bag, individuel yogaterapi.

Uge 2: Mediyoga x 2

Uge 3: Mediyoga x 2

Uge 4: Mediyoga x 2 – opfølgning

Uge 5: Mediyoga x 2

Uge 6: Mediyoga x 2

Uge 7: Mediyoga x 2

Uge 8: Mediyoga x 2 – opfølgning og afslutning

Pris: 3995kr – SPAR 995 kr.

Info og tilmelding til Helle på tlf.: 25121782